Makuuhuoneen lisämauste – pimeässä loistavat alusvaatteet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Alusvaatevalmistaja LuminoGlow on julkaissut 2015 vuoden mallistonsa, jonka erikoisuutena on pimeässä hohtava ominaisuus. Kauniit alusvaatteet ja yöpaidat näyttävät päivänvalossa tavallisilta valkoisilta vaatekappaleilta, mutta kun valot sammuvat alkavat vaatteet hohtaa.

Luminoglow
Luminoglow

Luksusalusvaatteissa on käytetty italialaista pitsiä. LuminoGlow-yrityksen mukaan alusvaatteet ovat kestäviä ja hohtavan ominaisuutensa ansiosta ne korostavat pimeässä kauniisti vartalon muotoja. Alusvaatteet ovat olleet myyntihitti.

Hohtavilla alusvaatteilla voi mukavasti piristää pimeitä talviöitä. Toistaiseksi alusvaatevalmistajalla ei ole Suomessa liikkeitä, mutta alusvaatteita voi tilata yrityksen verkkosivuilta.