Mies muutti 35 dollaria miljooniksi – pelasi fantasia-jalkapalloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaliforniasta kotoisin oleva Hanson Scott on muuttanut 35 dollarin investoinnin kahdeksi miljoonaksi pelaamalla fantasia-jalkapalloa. Scott otti osaa FanDuel Fantasy Football Championship -turnaukseen Las Vegasissa ja voitti pääpotin.

Fan Duel
Fan Duel

Scott on ammatiltaan personal trainer ja hän rakastaa fantasia-jalkapallon pelaamista. Mies alkoi pelaamaan fantasia-jalkapalloa FanDuel-nimisellä verkkosivustolla tänä syksynä. Hän näki FanDuel Fantasy Football Championship -turnauksen mainoksen televisiossa katsellessaan jalkapalloa vaimonsa kanssa.

Miehen vaimo oli kehottanut Scottia osallistumaan. Business Insider -lehti uutisoi, että Hanson Scott sai 35 dollarilleen huikean tuoton voitettuaan ensin 15.000 dollaria, minkä jälkeen hän alkoi käyttää enemmän rahaa hyvän joukkueen kasaamiseen.

Las Vegasissa Scott voitti mestaruuden ja sen ansiosta kaksi miljoonaa. Palkinto oli fantasia-jalkapallon historian suurin ja todistaa sen, että myös fantasia-urheilua voi pelata ammatikseen.