Miley Cyrus on tuhma tonttu – kuvat nettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus on halunnut levittää joulumieltä julkaisemalla hassuja tonttukuvia Instagramissaan. Tähtösen yllä oleva tonttuasu on tuunattu vastaamaan neitokaisen ominaista tyyliä. Riettaissa asennoissa poseeraava Cyrus toivottaa hyvää joulua omalla erityisellä tavallaan.

Viimeisimpien otosten perusteella laulajattaren poikaystävä Patrick Schwarzenegger ei ole ollut mukana tontturiennoissa. Daily Mail -lehden mukaan Patrickin äiti Maria Shriver on sanonut, että Cyrus ei ole perheen perinteiseen joulunviettoon tervetullut.

Kuuluisien Kennedyjen sukuun kuuluva Maria järjestää joulun kunniaksi suuret juhlat, jonne luonnollisesti on kutsuttu kaupungin kerma, lukuun ottamatta Patrickin tyttöystävää. Ilmeisesti Shriver pelkää, että Miley herättäisi liikaa huomiota ja aiheuttaisi pahennusta muissa vieraissa. Kuvien perusteella näyttää, että Mileylla on hyvät joulujuhlat omastakin takaa, eikä hän ole hiljentämässä tahtiaan.

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on