Huoratron ja Raised Fist Provinssin uudet kiinnitykset

Festarit · Stara.fi

Seinäjoen Törnävänsaarella 24. – 27. kesäkuuta 2015 järjestettävän Provinssin uudet lisäykset ovat Refused, Raised Fist, Parkway Drive ja Huoratron.

Entisestään monipuolistuvan festivaalin aikaisempia julkistuksia ovat olleet esimerkiksi Muse, Calvin Harris, Stam1na, Passenger, Kent, The Cardigans, First Aid Kit, Hollywood Undead sekä monet kotimaiset suosikit.

Provinssissa esiintyvät Muse (UK), Calvin Harris (UK) Stam1na, Kent, (SWE), Passenger (UK), Refused (SWE), The Cardigans (SWE), Apocalyptica, Eva & Manu, Every Time I Die (USA), First Aid Kit (SWE), The Gaslight Anthem (USA), Godsmack (USA), Haloo Helsinki!, Hollywood Undead (USA), Huoratron, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Katzenjammer (NOR), Milky Chance (DE), Parkway Drive (AU), Raised Fist (SWE), Softengine.