Kardashian-perheen uusi tulokas sai nimen – Reign Aston Disick

Viihdeuutiset · Annika Kela

Keeping Up With The Kardashians- realitysarjasta tunnetut perheenjäsenet Kourtney Kardashian ja Scott Disick saivat perheenlisäystä noin viikko sitten. Parin kolmas lapsi syntyi sattumalta samana päivänä, kuin heidän esikoispoikansa. Veljekset tulevat viettämään syntymäpäiviään yhdessä.

Kourtney on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän pitelee vauvansa pientä kättä omassa kädessään. Kuvatekstiksi on kirjoitettu lapsen nimi Reign Aston Disick. Kardashian on usein puhunut pienestä lapsestaan sanalla prinssi ja nimivalinta on tehty osuvasti sen mukaan.

Englanninkielinen sana Reign nimittäin tarkoittaa hallitsijaa. Monet epäilevät, että lapsen toinen nimi Aston on peräisin lapsen isän pakkomielteestä Aston Martin -merkkiseen autoonsa. Daily Mail -lehden mukaan perhe on kotiutunut sairaalasta. Kardashianit ovat innoissaan joulunvietosta uuden tulokkaan kanssa.

Madly in love with my little Reign Aston Disick.

Een foto die is geplaatst door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op