Salama iski henkilöautoon: 7 sairaalaan – tältä näytti auto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanha kansanviisaus kertoo, että henkilöauto on turvallinen paikka ukkosella. Niin sanotun Faradayn häkin ansiosta salaman sisältämät valtavat sähkövirrat eivät iske autossa olevaan ihmiseen, mutta auton ulkopuolella oleviin sama periaate ei päde. Tämä on nyt saatu huomata Yhdysvalloissa.

Splash
Splash

Seitsemän ihmistä loukkaantui eilen, kun salama iski urheiluottelusta poistumasa olevan perheen henkilöautoon. Ihmiset olivat juuri poistuneet Tampa Bay Buccaneersin ja Green Bay Packersin välisestä ottelusta ja seisoivat auton ympärillä, kun siihen iski yllättäen salama Raymond James -stadionin parkkipaikalla.

Salama iski jokaisen tajuttomaksi ja kaatoi heidät maahan. Osa sai vammoja autosta iskussa irronneista lasinpaloista ja muista osista. Kuvissa nähdään millaista jälkeä salamanisku teki auton lasikatolle.

Splash
Splash
Splash
Splash