Tiffany esitteli koiransa – miesten huomio kiinnittyi leuan alle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset ja brittiläiset televisiotähdet ovat yleensä suoraan maailmanlaajuisesti tunnetuja, koska maiden markkinat ovat niin suuret. Monissa pienemmissä maissa on sen sijaan suosikkitähtiä, jotka odottavat kansainvälistä läpimurtoaan. Yksi heistä on irlantilainen televisiotähti Tiffany Stanley.

Eilen Tiffany Stanley kuvattiin esittelemässä chihuahua-lemmikkikoiransa Romeota Los Angelesissa. Näyttävä tähti onnistui kuitenkin varastamaan asuvalinnallaan miesten huomion itseensä ja muotoihinsa.

Irlantilainen Tiffany Stanley tunnetaan kotimaassaan parhaiten RTE-kanavalla esitettävän Republic of Telly -ohjelman tähtenä. Aiemmin hän on kuitenkin ollut mukana monissa muissakin televisiosarjoissa, kuten ICA Bootcamp, Ireland AM ja Xpose sekä elokuvassa Honeymoon for One.