Tinder-sikailuja julkaistaan nyt netissä – näyttääkö tutulta?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositun Tinder-deittisovelluksen käyttäjät ovat varmasti tottuneet siihen, että välillä sovelluksen kautta aloitetut keskustelut lähtevät hakoteille. Monet käyttäjistä ovat varmasti joskus saaneet sopimattomia ja asiattomia viestejä toisilta käyttäjiltä.

Ein von Tinder Nightmares (@tindernightmares) gepostetes Foto am

Koska kiusalliseen tilanteeseen joutuneet käyttäjät eivät ole yksin asian kanssa, on luonnollista, että kokemusten jakamista varten on perustettu yhteisö, jossa kuvia voi jakaa kohtalotovereiden kanssa.

Instagramissa oleva Tinder Nightmares -sivu on tarkoitettu viestikeskusteluista otettujen kuvakaappausten jakamista varten. Kuvien perusteella käy ilmi, että käyttäjät saavat toinen toistaan hullumpia viestejä. Useassa viestissä käyttäjät vonkaavat toiselta käyttäjältä seksiä tai seksuaalisia palveluksia.

Jotkut viestit ovat sisällöltään niin omituisia, että on vaikea uskoa kyseisen käyttäjän koskaan saaneen toivottua vastausta toiselta. Vaikuttaisi siltä, että näiden viestien lähettäjät eivät ole miettineet sen enempää sitä, mikä voisi olla fiksu tapa aloittaa keskustelu. Ilmeisesti he ovat kokeneet suorasanaisen möläyttelyn olevan tehokkaampi taktiikka saada toisen huomio.

Well??

Ein von Tinder Nightmares (@tindernightmares) gepostetes Foto am

Thomas is the little engine that could.

Ein von Tinder Nightmares (@tindernightmares) gepostetes Foto am

#honesty

Ein von Tinder Nightmares (@tindernightmares) gepostetes Foto am

A match made in heaven

A photo posted by Tinder Nightmares (@tindernightmares) on