Ikuinen erektio – Christiano Ronaldon patsas ihmetyttää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jalkapalloilija Christiano Ronaldo on saanut näköispatsaan kotikaupunkinsa Funchalin taidemuseon eteen. Patsas symboloi kunnioitusta huippupelaajan saavutuksia ja menestystä kohtaan. Patsaan julkistamistilaisuudessa nousi puheenaiheeksi kuitenkin jokin muu kuin pelaajan saavutukset.

Patsaalla oli nimittäin ilmiselvä erektio. Monet ovat kohisseet jalkapalloilijan patsaasta, sillä ulkonäöstään ja imagostaan tarkka Ronaldo on varmasti voinut vaikuttaa patsaan ulkonäköön. Patsaan erektio ei ole todennäköisesti vahinko, vaan pelaajan miehuutta on yritetty korostaa vähän liiankin tarkasti.

Christiano Ronaldo vaikutti juhlatilaisuudessa olevan erityisen ylpeä patsaasta. Mies poseerasi hymyillen patsaan vieressä ja oli silminnähden iloinen saamastaan kunnianosoituksesta. Ronaldo ei ole kommentoinut erektiokohua. Mies on selvästikin tyytyväinen näköispatsaaseensa.