Supertähtipari historiaa? Asumuserossa jo kuukausia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Eva Mendes ja näyttelijä Ryan Gosling ovat huhujen mukaan ajautuneet asumuseroon. Tähtiparin suhteen on kerrottu rakoilevan ja osapuolet ovat viettäneet aikaa erillään jo useiden kuukausien ajan.

OK! -lehden mukaan vaikuttaisi siltä, että pariskunnan suhde on kriisissä. Molemmat osapuolet harkitsevat varmasti hartaasti onko eroaminen oikea ratkaisu, sillä pari sai vasta äskettäin yhdessä perheenlisäystä. Asumuseron ajan tytär Esmeralda on asunut Evan luona Los Angelesissa, kun taas Gosling on asunut Georgiassa.

Ryan on kuvaamassa uutta elokuvaansa The Nice Guys ja hänen on kerrottu olleen paljon poissa kotoa myös töidensä takia. Lähipiirin mukaan pieni tytär on pitänyt Evan kiireisenä ja tähti on ollut viime aikoina uupunut. Mendes on kaivannut Goslingilta enemmän tukea, kun hän on saanut.

Pariskunnan lähipiirin mukaan Mendes on ollut lapsen syntymän jälkeen alakuloinen ja toivoisi Goslingin osallistuvan tyttärensä hoitamiseen enemmän. Erimielisyydet ovat johtaneet riitoihin ja pariskunnan suhde on alkanut rakoilla. OK! -lehden mukaan asumusero on vain lopun alkua.