Koditon tarjosi naiselle 3 puntaa – sai takaisin 32 000 punnan lahjoituksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koditon mies sai uskomattoman yllätyksen nuorelta naiselta, jota oli taannoin auttanut taksimatkan maksamisessa. Nainen oli niin kiitollinen, että on sittemmin kerännyt miehelle jo 32.000 puntaa.

22-vuotias Dominique Harrison-Bentzen oli menossa myöhään yöllä kaupungilta kotiinsa ja huomasi, että hänellä ei ollut pankkikorttia mukana. Koditon Robbie-niminen mies tarjosi apuaan ja antoi Harrison-Bentzenille viimeiset kolme puntaansa, jotta tämä saisi ostettua taksimatkan.

Blog Preston -verkkosivuilla kerrotaan, että nainen ei voinut ottaa Robbien viimeisiä rahoja vastaan. Hän oli Robbien kauniista eleestä kuitenkin niin kiitollinen, että alkoi keräämään hänelle rahaa ja ottamaan vastaan lahjoituksia kodittoman auttamiseksi.

Harrison-Bentzen sai kerättyä yhteensä 32.000 puntaa vain kahden viikon aikana GoGetFunding-joukkorahoituksen avulla. Robbie ei suostunut ottamaan kaikkia rahoja vastaan, vaan halusi antaa osan muille kodittomille sekä järjestöille, jotka ovat auttaneet häntä tarjoamalla ruokaa ja antamalla välillä yösijan.