Maailman taipuisin nainen kuin selkärangaton – uskomattomat asennot kuvina

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläinen Julia ”Zlata” Guenthel on toistuvasti nimetty maailman elastisimmaksi naiseksi, eikä turhaan, sillä nainen pystyy vääntämään itsensä asentoihin, jotka eivät pitäisi olla ihmisille mahdollisia. Neitokaisen kuvia katsellessa herää kysymys, onko naisen vartalossa luita ollenkaan.

Taiteilijanimellä Zlata esiintyvä tähtönen on jo vuosien ajan kiertänyt maailmaa tekemässä esityksiä kumimaisella vartalollaan. Zlata on myös julkaissut useita videoita ja muun muassa kalentereita, joissa hän esittelee joustavuuttaan. Daily Mail -lehden mukaan neitokainen on harjoitellut voimisteluliikkeitä ja venytyksiä neljävuotiaasta asti.

Nykyisin kuminen kaunotar asuu Saksassa. Ensi vuoden kunniaksi Zlata on päättänyt tehdä kalenterin, jossa hän taiteilee vartalonsa kanssa kultaiseen asuun pukeutuneena. Jokaiselle kuukaudelle on suunniteltu oma taipuisa poseeraus. Naisen taito on hämmästyttänyt ihmisiä maailmanlaajuisesti ja vaikuttaisi siltä, että neitokainen on ansainnut maailman taipuisimman naisen tittelin.