Mies menetti kuolleen lemmikkinsä kuvat – Google Street View pelasti pulasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Googlen karttojen Street View -toiminnon avulla ihminen pääsee kunnolla tarkastelemaan, miltä joku paikka tai kadunkulma näyttää. Monet ovat löytäneet kuvista oman kotitalonsa, autonsa tai jopa itsensä. Nyt yksi onnellinen Reddit-käyttäjä on löytänyt menehtyneen koiransa kuvan.

Google Street View
Google Street View

Benlaor-nimimerkillä tunnetun Reddit-käyttäjän rakas lemmikki menehtyi syöpään. Benlaorilla oli hänestä muistona enää vain kuvia tietokoneella. Miehen tietokoneen kovalevy meni kuitenkin rikki ja vei kaikki kuvat mukanaan.

Eräs toinen Reddit-käyttäjä, Thespite, kuvaa työkseen Googlelle katukuvia ja videoita ja alkoi penkoa arkistojaan. Hän löysi katukuvista Benlaorin menehtyneen koiran istumassa parkkipaikalla ja lähetti sen hänelle. Mirror-lehden mukaan Benlaor on kuvasta ikionnelinen ja kiittää Thespitea sekä internetin ihmeellistä maailmaa, että sai yhden muiston koirastaan.