Pikkupoika säästi 120 dollaria – osti koko rahalla ruokaa kodittomille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Houstonissa asuva poika säästi vuoden ajan viikkorahojaan parempaa käyttöä varten. Hänen vanhempansa saavat olla pojasta todella ylpeitä, sillä hän on päättänyt ostaa rahoillaan erilaisia välipalatarvikkeita, joita pussittamalla hän annostelee kodittomille lounaita.

Poika sai vuoden aikana säästettyä 120 dollaria viikkorahoistaan ja kertoi isälleen, että halusi käyttää rahat ostamalla kodittomille ruokaa. Isä oli koittanut puhua poikaa ympäri pitämään rahansa, koska vanhemmat olisivat voineet ostaa samalla summalla lounastarvikkeita. Poika kuitenkin halusi käyttää omat rahansa ruokiin.

Reddit-käyttäjä on julkaissut ylpeänä kuvasarjan pojastaan, kun hän on työn touhussa. Poika on ostanut hedelmiä, välipalapatukoita, keksejä, voileipätarvikkeita sekä paperipusseja annostelua varten. Kuvista huomaa, miten onnellinen poika on toteuttaessaan suunnitelmaansa. Poika kävi itse jakamassa eväät ymppäri kaupunkia isänsä ajaessa autoa.