Pikkutyttö ihasteli Star Warsin paljastavia orja-asuja – isä äänitti keskustelun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tähtien sodasta kiinnostunut perheenisä oli lukenut sarjakuvalehteä yhdessä viisivuotiaan tyttärensä kanssa, kun isä oli päättänyt tallentaa keskustelun. Pian lukuhetken aloittamisen jälkeen keskustelu lähti odotetusti raiteiltaan ja ohjautui odottamattomaan lopputulokseen.

prinsessaleiacarriefisher23122014

Isä on nyt julkaissut keskustelun netissä ja tehnyt sen pohjalta hauskan animaation. Keskustelussa käy ilmi, että perheen viisivuotias pikkutyttö ihannoi esimerkiksi Prinsessa Leian paljastavaa orja-asua. Hulvattomassa keskustelussa tyttö ei nähnyt orjien vaatteissa mitään halventavaa, vaan hän piti niitä tyylikkäinä.

Perheenisän kiusallinen tilanne sai keskustelun kuulostamaan ratkiriemukkaalta. Isä yritti epätoivoisesti muuttaa tyttärensä mielen ja selitti hänelle, että orjien asut ovat naista alentavia ja alistavia. Tytär ei tiennyt mitä isä sillä tarkoitti, koska hänen mielestään asut olivat hienoja.

Isän kauhuksi tytär lopulta kertoi, että hän haluaisi pitää orjan asuja myös itse. Tyttö täsmensi, että hän ei haluaisi olla orja, mutta hänestä olisi mukava pitää orjan asua vapaaehtoisesti. Hakoteille ajautunut keskustelu on viihdyttävää kuunneltavaa. Pienen tyttären isä on varmasti huolissaan siitä, mihin suuntaan tyttären tyyli kehittyy tulevaisuudessa.