Joulun shokki-ilmiö: Positiiviset raskaustestit tekevät kauppansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kerroimme taannoin kasvavasta nettibisneksestä, jossa naiset ovat myyneet ja ostaneet netistä positiivisia raskaustestejä. Testien ostamisen taustalla on yleensä syynä se, että ostaja haluaa valehdella raskaudesta seurustelukumppanille, aviomiehelle tai jollekin läheiselle.

huutonet_raskaustesti.png

Osa ostajista on nimittäin hankkinut positiivisen testin seurustelukumppaninsa manipulointitarkoituksessa. Etenkin yhdysvaltalaisilla Osta ja myy -palstoilla naiset kauppaavat röyhkeästi positiivisia testejä otsikoilla ”Haluatko miehesi jo kosivan?” tai ”Haluatko miehesi takaisin?”.

Mirror-lehden mukaan bisnes kukoistaa varsinkin joulun alla, jolloin on havaittu selvä myyntipiikki. Testit ovat menneet kaupaksi, sillä monet naisista haluavat miehensä rauhoittuvan joulun alla ja pysyvän tiiviimmin kotona perheen kanssa. Jotkut toivovat saavansa testien avulla kiristettyä miehiltä rahaa jouluksi.

Fox23-uutiskanava on lähetyksessään kertonut huolestuttavasta raskaustestibuumista. Paikallinen viranomainen on kertonut kanavan haastattelussa, että kyseessä on petos. Jos testeillä huijaavat naiset yrittävät saada miehiltä rahaa vilpillisin konstein on se laillisesti tuomittava teko. Positiivisten raskaustestien myyminen ei ole laitonta ja raskaana olevat naiset ovatkin tehneet testeillään mukavia myyntivoittoja.