Tornipelissä lähes mahdoton suoritus – tähän ei moni pysty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jouluna vietetään aikaa perheen kanssa ja pelaillaan erilaisia pelejä isolla porukalla. Huojuva torni kuuluu kaikkien aikojen klassikkopeleihin. Nyt videolle on saatu taltioitua uskomaton siirto huovuja torni -pelissä, mitä ei kannata ihan kaikkien kokeilla.

YouTube
YouTube

Videolla tornin keskikohdasta on otettu pois jo monta palikkaa. Tornin perustana on enää yksi keskimmäinen pala, jonka varassa koko palikkarakennelma on. Nainen koittaa saada kantavan palikan tornin alta pois. Temppu vaikuttaa yhtä herkältä kuin pöytäliinan vetäisy katetulta pöydältä.

Nainen ottaa tukevan asennon ja huitaisee vaakasuoraan tornin alla olevan palikan vauhdilla sivulle. Kaikkien yllätykseksi torni ei romahdakaan, vaan pysyy hyvässä tasapainossa siirron jälkeen. Nainen näyttää itsekin yllättyvän ja kaikki hurraavat hänen onnistumisensa jälkeen.