Japanilaiskeksintö suurentaa rintoja? Nerokas apuväline tai silkka huijaus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanissa kätilönä ja hierojana työskennellyt Takiko Shindo on kehittänyt uudenlaisen hierontavälineen, jonka avulla naiset voivat hieroa rinnoistaan suuremmat. Uransa aikana Shindosta on tullut kuuluisa julkkisten hieroja ja hän on julkaissut myös aiheeseen liittyviä kirjoja.

Japantrendshop.com
Japantrendshop.com

Omaperäisistä hierontatekniikoista tunnettu Shindo on kehittänyt muovisen apuvälineen rintojen hieromista varten. Takiko on kertomansa mukaan onnistunut hieromaan naisten rinnoista suurempia ja tuonut markkinoille muovisen käden, jolla naiset voivat hieroa itse rintojaan. Vekotin näyttää niin erikoiselta, että sen toimivuus on helppo kyseenalaistaa.

Hieroja itse on kuitenkin vakuuttunut apuvälineensä tuloksista. Hänen mukaansa on tieteellisesti voitu osoittaa, että rinnat alkavat roikkua, kun nivelsiteet väsyvät ja tarttuvat lihakseen kiinni. Takikon mielestä rinnoista saa hieromalla terhakammat ja muodon puolesta rinnat näyttävät suuremmilta kuin ennen.

Monet kuluttajat ovat kyseenalaistaneet tekniikan ja kokeneet että se ei toimi. Osa kuluttajista on ollut ihmeissään käsimäisestä apuvälineestä, sillä luulisi, että hieromisessa voisi käyttää omia käsiään. Metro-lehden mukaan ei ole tiedossa ovatko Takikon muovikädet käyneet hyvin kaupaksi.