Uskomaton näky: Kolmerintainen nainen ulkoilutti miehiä kuin koiria

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaiset miehet ovat kuvanneet videolle kummallisen näyn kadulla. Kävelytiellä tepasteli kolmirintainen nainen, joka talutti miehiä kadulla kuin koiria. Miehet pysäyttivät autonsa naisen eteen saadakseen tarkempaa kuvaa tilanteesta.

Instagram
Tämä kolmerintaiseksi itsensä esitellyt nainen osoittautui lopulta huijariksi, Kuva: Instagram

Miehiä ulkoiluttavalla naisella oli sellainen ilme, kuin hän olisi tekemässä tavallisia arkiaskareita. Autossa istuskelevat miehet eivät olleet uskoa näkemäänsä. Nainen kiersi miesten auton ja jatkoi normaalisti matkaansa.

Nähtävästi nainen oli dominan roolissa ja koiramainen ulkoilutus oli vain osa heidän s&m-leikkiään. Joka tapauksessa video on ihmetyttänyt monia. Usein aikuisten välisiä roolileikkejä harrastetaan suljettujen ovien takana.

Tässä tapauksessa porukka oli päättänyt lähteä päiväkävelylle. Toivottavasti lapsiperheet välttyivät kohtaamisilta roolipelaajien kanssa, sillä kolmirintainen nainen ja omituiset mieskoirat saattaisivat hämmentää ja säikäyttää lapsia.