Lihansyöjäkasvi puettiin Joulupukiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kluna Tik -niminen Youtuben käyttäjä tekee pieniä lyhytelokuvia yhdessä lihansyöjäkasvinsa Charlien kanssa. Hänen videonsa ovat hauskoja ja kekseliäitä eikä ihme, että hänelle on kertynyt jo yli 10.000 seuraajaa.

YouTube
YouTube

Kluna Tik on tehnyt tällä jouluaiheisella videolla Charlielle pienen tonttulakin, johon hän on liimannut silmät. Hän on tehnyt myös pienen parran, jossa on lenkki. Kun hän sujauttaa lenkin kasvin lehdelle, lihansyöjäkasvi nappaa parrasta kiinni ja näyttää ihan joulupukilta.

Kluna Tik on kuvannut Charlien kanssa useita hauskoja videoita. Videoilla Charlieta syötetään esimerkiksi salamilla ja suolakurkulla. Yhdellä videolla lihansyöjäkasvin ylle on puettu paperista tehty paita, joka saa kasvin näyttämään ihan huutavalta jalkapallofanilta.