Nettitähti Doug-mopsi: ”Jouluna haluan vain ruokaa!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Olemme aiemmin kertoneet kuinka Doug-mopsista on tullut nettijulkkis. Pienellä mopsilla on Instagramissa tuhansia seuraajia, eikä ihme, sillä suloisen koiran seikkailuja on ollut ilahduttava seurata. Joulun kunniaksi Doug on julkaissut joulutervehdyksensä musiikkivideon muodossa.

YouTube
YouTube

Hauskassa jouluvideossa koiranomistaja on tehnyt Mariah Careyn tunnetusta joululaulusta oman versionsa, jonka sanat vastaavat Dougin elämää. Kappaleessa lauletaan vitsikkäästi All I Want For Christmas Is Food. Suloinen karvakuono on puettu jouluiseen villapaitaan ja se seikkailee muun muassa ruokakaupassa toiven, että se saisi joululahjaksi ruokaa ja herkkuja.

Doug on varmasti hämillään kaikkien jouluruokien ja tuoksujen ympäröimänä. Söötin pikkukoiran mieltä ei ole vaikea lukea, sillä koira selvästi himoitsee jouluruokia ja toivoo saavansa osansa joulupöydän antimista. Dougille on luvassa todennäköisesti hyviä uutisia jouluna, sillä aivan kutein useissa perheissä, myös koiraa hemmotellaan juhlapyhien kunniaksi.