Vastasyntynyt ei päässyt heti synttäreille – päivänsankarin lohduton reaktio

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenäiti on onnistunut kuvaamaan pienen tyttärensä suloisen reaktion, kun hän kuulee, että vastasyntynyt serkku ei pääse hänen huomisille syntymäpäiväjuhlilleen. Tyttö ei ymmärtänyt, minkä takia päivän vanha serkku ei tule hänen juhliinsa.

YouTube
YouTube

Äiti yritti selittää, että serkku on vielä sairaalassa eikä sen takia pääse mukaan juhlimaan. Pikkutyttö alkoi kyynelehtiä ja kertoi olevansa huolestunut vauvaserkustaan. Tyttö myös täsmensi, että serkun puuttuminen juhlista saa hänet surulliseksi.

Lohduttaakseen tytärtään äiti kertoi pienokaiselleen, että serkku voi tulla hänen syntymäpäivilleen ensi vuonna. Pienen tytön katse kirkastui välittömästi ja hän kysyi äidiltään ihmeissään, että onko hänellä uudelleen syntymäpäivät. Äiti vastasi, että tytön syntymäpäiviä juhlitaan jälleen ensi vuonna ja sai sillä tyttärensä viimein piristymään. Päivänsankarin suru kääntyi onneksi lopulta iloksi.