Charli XCX esiintyi vesirajamekossa – peppuhan sieltä lopulta paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittitähti Charli XCX tunnetaan hittiensä lisäksi myös räväkkänä live-esiintyjänä, joka ei häpeile vartaloaan. Paljastaviin asuihin usein pukeutuva neitokainen on nyt tullut paljastaneeksi ehkäpä joulun kunniaksi hieman turhankin paljon ruumiinosiaan.

Eilen laulaja oli esiintymässä 93.3 FLZ’s Jingle Ball 2014 -konsertissa Floridan Tampassa, jossa hän oli pukeutunut esiintymislavalle melko lyhyeen mekkoon. Lopulta vesirajassa ollut mekko teki tehtävänsä ja paljasti odottamattoman paljon popkaunottaren takapuolta. Se tuskin räväkkää laulajaa kuitenkin häiritsi.

22-vuotias brittilaulaja Charli XCX, oikealta nimeltään Charlotte Emma Aitchison, julkaisi ensimmäiset singlensä jo vuonna 2008. Hän nousi kuitenkin tähdeksi vasta kesäkuussa 2014 julkaistulla Boom Clap -singlellään, josta tuli kansainvälinen hitti. Parhaillaan Charli XCX soi Suomenkin radioaalloilla kappaleellaan Break the Rules.