Uusi ruokavillitys: Hampurilaiseen juustomakaronisämpylä – ei laihduttajille!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Foodbeast-sivusto jakaa lukijoilleen ruoka-aiheisia uutisia, tietoa ja viihdettä. Verkkosivusto lupaa myös kertovansa lukijoilleen aina uusimmat ruokatrendit ja reseptit maailmalta. Nyt Foodbeast on saattanut siivittää uutta ruokavillitystä puhkeamaan kunnolla kukkaan.

YouTube
YouTube

Foodbeast jakoi Facebook-sivuillaan kuvan, jonka heidän lukijansa oli lähettänyt. Kuvassa oli iso hampurilainen, jonka sämpylät oli tehty leivitetystä juustomakaronista. Lukijat hullaantuivat kuvasta ja sitä jaettiin niin paljon, että se tavoitti kuukaudessa yli neljä miljoonaa ihmistä ja sai yli 160.000 tykkäystä.

Foodbeastin toimitus sai vihjeen ravintolasta, jossa on otettu ruokalistalle tuon kuvan innoittamana juustomakaroniburgeri. He kävivät paikanpäällä kuvaamassa, miten burgeri on tehty. Videolla näemme, mitä kaikkea juustomakaronisämpylöihin tulee. Ainesosiin kuuluu juusto, rasva, jauhot, kananmuna ja makaroni, siinäpä ne tärkeimmät. Jäämme innolla odottelemaan, saavuttaako kyseinen villitys suomalaiset ruokabloggaajat ja ravintolat, vai jääkö rasvainen luomus taas yhdeksi Amerikan ihmeeksi.

Ohhhh yes I did.. The cheesiest burger in the world.. mac and cheese buns!!!! Enjoy and follow :)

Kuva, jonka Official Tym Bussanich (@tymbussanich) julkaisi