Lindsay Lohan riisui joulukalenterin 17. luukkuun – videolla tietenkin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna ei nähty montaakaan viikkoa, jolloin entinen Disney-tähti Lindsay Lohan ei olisi tempaustensa myötä päätynyt viihdeuutisten kohuotsikoihin. Nykyään neitokainen on hieman rauhoittunut, ainakin julkisen imagonsa puolesta.

YouTube
YouTube

Nyt Lindsay Lohan nähdään Love-lehden joulukalenterin 17. luukun takaa paljastuvalla videolla. Videolla vähissä vaatteissa musiikin tahtiin tanssiva punahiuksinen näyttelijätär osoittaa pystyvänsä olemaan edelleen varsin kuuma ilmestys.

28-vuotiaan Lindsay Lohanin uutisoitiin irtisanonneen ansioikkaan assistenttinsa Matt Harrellin palkanmaksuvaikeuksien johdosta alkuvuodesta. Myös naisen tähdittämä realitysarja ei mennyt ihan putkeen, sillä katsojaluvut pysyivät todella pieninä.