Liz Hurley riisui joulukorttiinsa – tätä vartaloa kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijättärenä tunnettu Elisabeth Hurley on julkaissut verkkokaupassaan viettelevän joulukortin. Rohkeassa kuvassa Hurley toivottaa hyvää joulua ja muistuttaa, että kaikista hänen verkkokauppansa tuotteista saa nyt alennusta.

Check out www.elizabethhurley.com for bikinis and beachwear galore xxxx

Ein von Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) gepostetes Foto am

Tähtösen sensuellissa kuvassa mainostetaan neitokaisen uimapukumallistoa. Kaunotar on verkkosivujensa kuvillaan osoittanut, että hän on 49-vuotiaaksi tyrmäävä ilmestys. Hurleyn kuvien perusteella voisi sanoa, että tähti ei ole vanhentunut kymmenessä vuodessa lainkaan.

Daily Mail -lehden mukaan Hurley aikoo viettää rauhallista joulua perheensä kanssa. Tähtönen osallistui äskettäin läheisen ystävänsä Sir Elton Johnin häätilaisuuteen ja juhlimisen jälkeen on aika rauhoittua joulupyhien viettoon.