Mies muokkaa muiden Instagram-kuvista upeita teoksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lucas Levitan on Brasiliasta kotoisin oleva taiteilija, joka hieman parantelee tuntemattomien ihmisten Instagram-kuvia. Levitanin uusin kuvakokoelma on nimeltään Photo Invasion. Nimensä mukaisesti Levitanin piirtämät piirroshahmot tungeksivat ihmisten kuviin antaen niille aivan erilaisen merkityksen.

Levitan ei suinkaan varastele ihmisten tekijänoikeuksilla suojattuja kuvia, vaan jakaa teokset aina Instagramissa liittämällä kuvan alkuperäisen ottajan paranneltuun kuvaan mukaan.

Kuvissa Levitanin piirtämät hahmot on aseteltu kuvan sisään niin, että hahmot täydentävät kuvaa. Teokset ovat niin nokkelia ja hauskoja, että kuka tahansa olisi varmasti iloinen saadessaan tällaisen parannellun version omasta otoksestaan.