Tämä joululahja sai aikuisen miehen kyyneliin – ei mikään ihme!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sattumalla on joskus hyvinkin suuri merkitys elämässä tapahtuviin muutoksiin. Nyt eräs amerikkalainen nuori mies on kokenut melkoisen jouluyllätyksen tavattuaan marraskuussa sattumalta kaupungilla NFL-urheilutähti Robert Turbinin tyttöystävän.

YouTube
YouTube

Tyttöystävä pyysi saada lainata selfiekuvaansa miehen Seattle Seahawks -takkia, jolloin mies tiedusteli syytä. Nainen kertoi olevansa Turbinin tyttöystävä. Mies huomasi tilaisuuden tulleen ja kysyi jos voisi jotenkin saada Turbinin nimikirjoituksen. Hänen oli määrä soittaa tyttöystävälle ottelun jälkeen, mutta kännykän akku loppui traagisesti juuri sitä ennen.

Mies joutui palaamaan kotiin erittäin pettyneenä, mutta joulun alla hän vastaanotti yllättävän paketin. Vaimo kuvasi videolle, kun mies avasi postipaketin, josta paljastui jotain mitä mies ei ollut uskaltanut odottaa edes villeimmissä kuvitelmissaan. Turbinin tyttöystävä oli hoitanut joukkueen kypärään koko joukkueen nimikirjoitukset. Lahja sai aikuisen miehen kyyneliin.