Mies teki jättimäisen suklaaherkun – tätä ei yksin voisi syödä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori mies on keksinyt luovan tavan yllättää tyttöystävänsä. Mies nimittäin teetti tyttöystäväänsä varten jättiläisversion Kit Kat -suklaasta. Mies sai apua suunnitelmansa toteuttamisessa taidokkaalta leipurilta Anne Reardonilta.

YouTube
YouTube

Monista nettivideoistaan tunnettu Reardon on julkaissut videon myös siitä, kuinka Kit Kat tehdään. Jättimäisen Kit Katin tekeminen on monivaiheinen projekti. Reardon on hankkinut suklaapatukkaa varten suuria vohvelilevyjä ja valtavan määrän suklaata. Anne on hankkinut myös paljon askartelutarvikkeita, joista hän askartelee muotit suklaata varten.

Lopputuloksena oli valtavan kokoinen suklaapatukka, joka muistuttaa kääreitä myöten alkuperäistä Kit Katia. Nuori mies ei ole uskoa silmiään nähdessään suklaapatukan. Hän on silminnähden innoissaan yllätyksestä, jonka hän aikoo antaa tyttöystävälleen. On sanomattakin selvää, että tyttöystävä saa luovan ja omaperäisen lahjan, josta hän voi nauttia pitkään.