Pamela Anderson säväytti bikineissä – edelleen upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson oli 1990-luvulla superjulkkis erityisesti Baywatch-roolinsa myötä. Playboyn alastonkuvat ovat jo historiaa, ja nyt Pamelan kerrotaan suunnittelevan uraa poliitikkona yhteiskunnan epäkohtien korjaajana.

Parhaillaan Pamela Anderson lomailee Havaijilla, jossa hänet kuvattiin eilen nauttimassa auringosta ja rantaelämästä bikineissä.

Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. Tähti on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan, ja leikannut kampauksensa lyhyeksi. Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen.