Raskaana oleva ripitti abortin vastustajat – jauhot suuhun!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoolaisen aborttiklinikan eteen oli saapunut joukko protestoijia, jotka kuvasivat klinikalle hakeutuvia ihmisiä. Protestoijat olivat ripustaneet klinikan eteen suuren bannerin, jossa oli kuva abortoidusta sikiöstä. Klinikan työtekijät pyysivät aktivisteja siirtymään ja sammuttamaan kamerat.

YouTube
YouTube

Paikalle sattui kävelemään raskaana oleva nainen ja hän tuohtui suuresti protestoijien teoista. Hän alkoi pitää heille kunnon palopuhetta siitä, kuinka röyhkeää on kuvata naisia, jotka joutuvat syystä tai toisesta luopumaan raskaudestaan klikan avulla.

Raskaana oleva äiti raivosi protestoijille kaksoismoralismista, sillä korttelin toisella puolella on lastenkoti, joka on pullollaan apua tarvitsevia lapsia. Mikäli protestoijat todella haluavat auttaa viattomia lapsia, heidän kannattaisi ennemmin mennä auttamaan orpokodin ja lastensairaalan lapsia, jotka epätoivoisesti tarvitsevat apua.

Nainen huomautti protestoijille, että he eivät tiedä mitään niiden naisten tarinasta, jotka hakeutuvat klinikalle, joten heidän tuomitseminen on väärin. Sen sijaan, että he päivystäisivät klinikan edessä, heidän kannattaisi suunnata energiansa niiden lasten auttamiseen, jotka ovat syntyneet perheisiin, joissa heistä ei huolehdita. Naisen vakuuttava saarna sai protestoijat hiljaiseksi, eivätkä he keksineet vasta-argumenttia naisen puheelle.