Yksijalkainen popkaunotar Viktoria Modesta kovassa nousussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannista kumpuaa aivan uudenlainen poptähti, Viktoria Modesta. Hänen vasen jalkansa on amputoitu polvesta alaspäin ja nainen osaa käyttää tätä erikoisuutta valttikorttinaan. Hän ikään kuin koristelee jalkansa ja viimeistelee asunsa mitä erikoisemmilla jalkaproteeseilla.

26-vuotias laulaja-lauluntekijä joutui vaikean päätöksen eteen 20-vuotiaana. Hän kärsi koko nuoruutensa vasemman jalan syntymävian aiheuttamasta heikkoudesta ja teki rohkean päätöksen antaessaan lopulta luvan amputoida jalan.

Viktoria näyttää hienoa esimerkkiä siitä, että omaa vartaloaan ei tarvitse häpeillä vaan voi olla ylpeästi sellainen kuin on. Hän näyttää, että jalkaproteesi ei tee hänestä huonompaa tai epänaisellista. Hänen ensimmäinen musiikkivideonsa Prototype suorastaan huokuu itsevarmuutta ja erilaiset koristeelliset proteesit ovat siinä pääosassa.

#stayfierce #staytrue #staystrong #vmmission #VMlife #VMWorld #bornrisky styling @joannahir photo #eweliastechnij

Фото опубликовано VIKTORIA | MODESTA Official (@viktoriamodesta)