Huippumalli on fitness-fanaatikko – tässä timmi vartalo!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Malliuralla menestynyt Bar Rafaeli on julkaissut Instagramissaan kuvia kadehdittavista vatsalihaksistaan. Treenaamiseen hurahtanut malli on kertonut avoimesti olevansa fitness-fanaatikko. Se käy ilmi myös treenikuvien kuvateksteistä.

Kuviensa yhteyteen Bar on kirjoittanut olevansa addiktoitunut ja omistautunut treenaamiselle. Israelilainen kaunotar on julkaissut aiemminkin treenaamiseen liittyviä kuvia ja videoita. Urheilu on lähellä neitokaisen sydäntä ja hän on kertonut treenaamisen olevan tapa lievittää tehokkaasti stressiä.

Muoti- ja mallimaailman hektisyys pitää Rafaelin erittäin kiireisenä. Hän on kertonut, että salille meneminen tarkoittaa hänelle oman ajan viettämistä ja keskittymistä omaan tekemiseen. Salilla hän kokee saavansa mielenrauhan ja kaikki mikä häntä stressaa purkautuu treenaamiseen. Neitokainen on omistautunut asialle ja se näkyy hänen timmistä vartalostaan.