Beyonce teki oman musiikkivideon – muhkeat peput tärkeässä osassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Beyonce on halunnut muistaa fanejaan hauskalla videolla, jonka hän lisäsi Youtubeen ja Instagramiin. Videolla tähtönen esittelee tanssiliikkeitään ja hurmaa katsojan taidokkaalla liikehdinnällään.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Vaikuttaisi siltä, että Beyonce kaipaa takaisin esiintymislavoille, sillä tähti ei malta olla lauleskelematta ja jammailematta edes vapaa-aikanaan. Kotitekoisessa videossa tanssahtelee mukana myös Beyoncen ystävät.

Kaveriporukan touhuilusta huokuu hauskanpito ja musiikkivideota on varmasti ollut hulvatonta tehdä. Video osoittaa, että hyvän musiikkivideon tekeminen ei tarvitse olla rahasta kiinni, sillä hauskan videon tekeminen onnistuu nykypäivänä älypuhelinta käyttämällä.

7/11 video on Beyoncé.com ”I know you care!”

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on