Eminem haluaa raiskata Iggy Azalean? Lyriikoista kohu

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Eminem ei selvästikään halua luopua pahanpojan maineestaan, sillä mies on jälleen saanut kohun aikaan huonolla käytöksellään. Kerroimme aiemmin, kuinka Eminemin hyväntekeväisyyskeikasta nousi kohu miehen kiroillessa räikeästi tapahtumassa.

Äskettäin Eminem kohahdutti sanoituksillaan myös uudessa Vegas-kappaleessaan. Kappaleen sanoituksissa mies kertoo, kuinka hän kohtelee naisia väkivaltaisesti ja alistavasti. Kappaleessa mainitaan nimeltä naisräppäri Iggy Azalea, ja lyriikoiden mukaan Eminen haluaa pakottaa Azalean seksiaktiin kanssaan.

Kappaleen video vuoti taannoin verkkoon luvattomasti, mutta luvaton versio poistettiin nopeasti YouTubesta. Huhujen mukaan uudella levyllä kuullaan miehen sanoituksissa mainittavan muitakin laulajattaria kuten Nicki Minaj, Kesha ja Lana Del Rey. Rivoja sanoituksia on vaikea olla huomioimatta etenkään silloin, kun niissä viitataan muihin tämän hetken kovimpiin tähtiin.