Ystävä haukkui lihavaksi – nainen laihdutti 40 kiloa 8 kuukaudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten nimittäminen lihavaksi on yleensä ikävää, mutta joskus väite pitää kuitenkin paikkansa. Niin kävi myös esimerkiksi Caroline Goosterilla, joka kuuli sattumalta ystävänsä nimittävän häntä lihavaksi kotibileissä. Toisin monet muut, hän ei kuitenkaan suuttunut, vaan motivoitui ja päätti tehdä asialle jotain.

Caroline Gooster
Facebook, Caroline Gooster
Caroline Gooster
Facebook, Caroline Gooster

24-vuotias Caroline Gooster painoi tuohon aikaan 113 kiloa ja söi pahimmillaan peräti 4.000 kilokaloria päivässä. Paino kasvoi kasvamistaan ja hän oli huomattavan ylipainoinen, joten ystävän kommentti piti paikkansa. Caroline tiesi myös itse olevansa lihava, mutta vasta kotibileissä hän sai tietää mitä muut asiasta ajattelivat.

Niinpä Caroline ryhtyi tehokkaalle laihdutuskuurille, jonka myötä hän laihdutti kahdeksassa kuukaudessa peräti 40 kiloa. Hän kertoi asiasta uutisoineelle Mirror-lehdelle, että motivaation ollessa huono hän kertoi itselleen haluavansa näyttää ystävälleen pystyvänsä laihtumaan. Oikean ruokavalion aloittamisen sijaan Caroline ryhtyi liikkumaan ja kuntoilemaan ahkerasti.