Pikkupoika toivoi Joulupukilta isoisälle vapaapäivää – kuinkas sitten kävikään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulu on erityisen tärkeää aikaa perheellisille ihmisille, sillä se on niitä harvoja hetkiä koko vuonna, kun eri sukupolvet kerääntyvät nauttimaan yhdessäolosta. Eräässä perheessä näytti kuitenkin siltä, että lasten isoisä joutuisi olemaan hotellissa töissä myös joulun.

Facebook
Facebook

Yhdeksänvuotias pikkupoika Julian Otero päätti pyytää Joulupukilta isoisälleen vapaapäivää. Hän kirjoitti tapauksesta Joulupukille kirjeen, jossa hän pyysi, että isoisä saisi viettää joulun yhdessä perheensä ja lastenlastensa kanssa.

Pojan vanhemmat toimittivat kirjeen Joulupukin sijaan isoisän pomolle, joka suostui toiveeseen. Pomo lähetti isoisälle kirjeen, jossa kertoi olleensa yhteydessä Joulupukkiin ja totesi töiden voivan odottaa joulun yli. Perhe julkaisi molemmat kirjee verkossa.

Facebook
Facebook