Tällaisena et ole Rihannaa ennen nähnyt – tähdittää kauhuelokuvaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Elokuvateattereihin saapuva Annie-elokuva on näyttelijäkuuluisuuksia täynnä. Jamie Foxxin ja Cameron Diazin tähdittämässä komediassa nähdään huvittava kohtaus, jossa yksi hahmoista menee elokuviin ja siellä esitetään mainos kauhuelokuvasta, jossa vilahtaa kuuluisia tähtiä.

YouTube
YouTube

Hauskassa kauhuelokuvatrailerissa ovat näyttelijöinä Mila Kunis, Ashton Kutcher ja Rihanna. Kuuluisuuksien mainostama MoonQuake Lake -elokuva sisältää kaikki kauhuelokuville tunnetut kliseet, ja koominen mainos saa hymyn huulille.

Monet fanit olisivat varmasti innoissaan kauhuelokuvasta, jossa näyttelisivät Kutcher, Kunis ja Rihanna, mutta valitettasti MoonQuake Lake ei tule ehkä koskaan saamaan pitkää elokuvaversiota. Näyttelijöiden tähdittämä kauhuelokuvamainos on ainakin toistaiseksi tehty vain Annie-elokuvaa varten.