Millä järjellä? Teinipoika keitti iPhone 6 -puhelimen Coca-Colassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on nähty lukemattomia videoita, joissa Applen iPhone 6 kohtaa loppunsa mitä erikoisemmilla tavoilla. Legendaarisimpiin videoihin lukeutuu Will is Blend -video, jossa puhelin jauhetaan tehosekoittimella tomuksi. Toista ääripäätä edustaa sen sijaan tuoreempi video.

YouTube
YouTube

19-vuotias ukrainalainen teinipoika, nimimerkki TechRax, on nimittäin päättänyt keittää iPhonen paistinpannulla ja kuvata tilanteen videolle. Kaiken lisäksi hän ei tyytynyt keittämään puhelinta vedessä, vaan teki sen Coca-Cola -virvoitusjuomassa. Kokeilu oli sinänsä mielenkiintoinen, mutta videolta jäi puuttumaan varsinainen syy erikoiselle testaamiselle.

Kenellekään ei taida tulla yllätyksenä, että puhelin oli keittämisen jälkeen hajonnut. Videon tarkoituksena lienee ollut pääasiassa osoittaa, että Coca-Cola tarttuu keitettäessä puhelimen pintaan kiinni. Kokeilusta aiheutui asunnolle savuhaittoja, joten sitä ei kannata lähteä itse kokeilemaan.