Twerkkausvideolla maailmanmaineeseen – tätä kelpaa ihastella

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläinen koreografi Shoshina Katerina on luonut tanssiryhmälleen twerkkausohjelman, jolla hän toivoo saavansa nimeä itselleen ja ryhmälleen. Venäjällä twerkkauksen kuningattarena tunnettu Katerina on pistänyt kaiken peliin saadakseen ryhmälleen mahdollisimman paljon huomiota ja julkisuutta.

YouTube
YouTube

Tanssiryhmän julkaisemalla videolla neitokaiset twerkkaavat kuin viimeistä päivää. Tanssijoiden video on saanut jo miljoonia katselukertoja ja monet ovat kuvailleet naisten pyllynpyörityksen olevan huumaavaa katseltavaa. Jotta katse ei harhailisi hetkeksikään tanssiesityksestä, ovat naiset pukeutuneet pakaransa paljastaviin alushousuihin.

On sanomattakin selvää, nämä naiset osaavat twerkata. Katerina on varmasti ollut ylpeä tanssiryhmänsä saamasta huomiosta. Ammattitason twerkkaajien videoita löytyy netistä nykyään runsaasti ja venäläiset ovat ottaneet kovan haasteen vastaan tavoitellessaan mainetta ja julkisuutta tanssillaan. Tämä tuskin jää viimeiseksi videoksi, jonka neitokaiset julkaisevat. Jää nähtäväksi, mitä neitokaiset keksivät seuraavaksi.