Autoharrastaja rakensi DeLoreaneista upeita versioita

Viihdeuutiset · Annika Kela

Chicagolainen Rich Weissensel on vuosien ajan tuunannut autoja harrastuksenaan. Miehen erikoisuus on tuunata DeLorean -merkkisiä autoja, joita on nähty muun muassa Paluu tulevaisuuteen -elokuvissa. Mies on tuunannut autoista muutamassa vuodessa esimerkiksi limusiinin, monsteriauton ja avoauton.

YouTube
YouTube

Autofanaatikko kertoi, että viimeisen rohkaisun projektiinsa hän sai siitä, kun hän tapasi DeLoreanin luojan John De Loreanin. Mies tapasi autovalmistajan messuilla ja esitteli hänelle muutamia suunnitelmia auton tuunaamisesta. Weissensel kertoi, että De Lorean oli pitänyt miehen suunnitelmia huvittavina, mutta kehoitti miestä toteuttamaan suunnitelmansa.

Muutaman vuoden ajan mies on nikkaroinut autojen parissa ja nyt hän on esitellyt erikoisen kokoelmansa tuunattuja DeLoreaneja. Miehen rakentamat autot ovat upea näky. Weissensel kertoi, että kaikki autot on tuunattu vahnoista DeLoreanin romuista ja nyt ne ovat valmiita. Weissenselin on kuvaillut itseään DeLorean-hulluksi ja jää nähtäväksi millaiseen projektiin mies seuraavaksi ryhtyy.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.