Brad Pitt myönsi olevansa pehmo-isä – antaisi lapsilleen luvan tatuointeihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tähtipariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat vanhempia kuudelle lapselle. Brad on kertonut Radio Times -lehdelle, että hän odottaa kauhulla niitä vuosia, kun lapset saavuttavat teini-iän. 13-vuotias Maddox on lapsista vanhin, mutta toistaiseksi hän ei ole esittänyt kapinoinnin merkkejä.

Pitt on kertonut olevansa varsinainen pehmo isäksi, sillä hänen on paljon vaikeampi kieltää lapsiltaan asioita kuin Angelinan. Näyttelijä on paljastanut, että jos lapset tulisivat kysymään häneltä lupaa tatuointeihin, hän ei todennäköisesti osaisi kieltäytyä. Mies on sanonut, että etenkin perheen tyttäret osaavat vedota isäänsä ja isä on kiedottu heidän pikkusormiensa ympärille.

Jolie ja Pitt ovat kertoneet, että osa heidän perheenjäsenistään ovat erittäin kiinnostuneista urasta viihteen ja näyttelemisen parissa. Jolie on kertonut, että mikäli lapset haluavat tavoitella uraa näyttelijänä on heidän hankittava myös toinen ammatti itselleen sen lisäksi. Näyttelijänä menestymistä saattaa joutua tavoittelemaan koko elämänsä.

Pitt on naureskellut, että heidän jalanjälkiensä seuraaminen ei ole merkki kapinoinnista. Jos lapset haluaisivat erottua vanhemmistaan ja kapinoida, tarkottaisi tämä sitä, että joku heistä haluaisi opiskella aivokirurgiksi. Pitt kertoi, että yhdessä Jolien kanssa he ovat tasapainoisia vanhempia ja noudattamalla yhteistä linjaa kasvattamisessa, tietävät lapsetkin mitä yhteiset pelisäännöt ovat.