Isac Elliot sai tuplakultaa – single ja albumi ylittivät kultarajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen lupaavimpiin poptähtiin lukeutuva Isac Elliot yllätettiin äskettäin kahdella kultalevyllä. Marraskuussa julkaistu albumi Follow Me ja singlelohkaisu Baby I ylittivät kultarajan. Albumilta löytyy lisäksi listoja valloittava single Tired Of Missing You ja fanien suosikki Just Can’t Let Her Go.

Ahkerasti töitä koko vuoden tehnyt Isac päätti juuri kolme viikkoa kestäneen Save A Girl Tour –kiertueen. Kiertue sai fanit sekaisin Suomen lisäksi myös Virossa, Ruotsissa ja Norjassa. Norjassa kiertue päättyi loppuunmyytyihin areenoihin Oslossa ja Bergenissä.

Isac on Norjan historian nuorin artisti, joka on myyny Oslossa sijaitsevan Spektrum-areenan loppuun. Vuoden 2015 alussa Isac esiintyy Urheilugaalassa ja Emma Gaalassa. Seuraava Suomen kiertue Save A Girl Tour: Snow Edition kiertää Lappia hiihtoloman aikana. Isac julkaisi äskettäin YouTube-kanavallaan Follow Me –albuminteosta kertovan Making Of Follow Me –minidokkarin.