Kodittoman koira juoksi isäntänsä ambulanssin perässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uskollisuus on hyve, joka on ihmisiä vanhempi varsinkin monilla eläimillä. Erityisesti koirat ovat tunnetusti poikkeuksellisen uskollisia isännilleen ja emännilleen. Siitä on nyt saatu jälleen uusi osoitus, kun sairaalaan kiidätetyn kodittoman koira juoksi ambulanssin perässä sairaalaan saakka.

YouTube
YouTube

Brasiliassa asuva koditon mies joutui sairauskohtauksen vuoksi sairaalahoitoon, eivätkä ensihoitajat ottaneet miehen koiraa ambulanssin kyytiin. Se ei kuitenkaan koiraa estänyt seuraamasta isäntäänsä, sillä se juoksi sankarillisesti ambulanssin perässä aina sairaalaan saakka.

Ambulanssin kuljettaja huomasi tilanteen ja kuvasi koiran juoksemista videolle. Muutaman minuutin jälkeen ensihoitajat heltyivät, pysäyttivät ambulanssin ja päästivät koiran sisään loppumatkaksi. Sairaalaan sisään koira tuskin kuitenkaan enää pääsi. Videon tietojen mukaan koira odotti isäntäänsä sairaalan luona kunnes isäntä pääsi pois.