Lizzie Cundy säväytti rannalla Barbadoksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen televisiotähti, malli ja juontaja Lizzie Cundy on paitsi viihteen monitoiminainen, myös näyttävä kurvitar ikäisekseen. Hän erosi jalkapalloilijamiehestään Jason Cundysta viime vuonna, minkä jälkeen on viettänyt aikaansa muun muassa lomarannoilla.

Parhaillaan Lizzie viettää joululomaansa Barbadoksella, jossa on bongattu viime päivinä myös suuri määrä muita julkkistähtiä. Ikäisekseen hyvin säilynyt kaunotar huomattiin kyllä rannalla vaeltaneiden tavisten joukosta, ja paparazzit pääsivät ikuistamaan hänen rantakuntonsa.

46-vuotias Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James. Taannoin neito esiintyi punaisella matolla nolossa asussa, joka paljasti sekä kaistaleen hänen rintaansa sekä tähden alushousut.