Lentokone putosi 55 vuotta sitten – metsuri teki uskomattoman löydön metsästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Washingtonilainen Nick Buchanan on löytänyt vuosia sitten vihkisormuksen läheltä vanhaa lento-onnettomuuspaikkaa ja on yrittänyt siitä lähtien löytää sormukselle omistajaa. Viimein hän sai jäljitettyä vihkisormuksen omistajan tyttären ja saa palautettua sormuksen kotiinsa.

YouTube
YouTube

Vuonna 1959, kun Joyce Wharlton oli nuori tyttö, hänen vanhempansa lähtivät lentokoneella kohti Seattlea. Lentokone tippui ja Wharltonin vanhemmat sekä koneen lentäjä katosivat. Lentokone löytyi 15 vuotta onnettomuuden jälkeen, mutta vielä ei näkynyt jälkeäkään Wharltonin vanhemmista. Käänne tapahtui muutamia vuosia sitten, kun Buchanan löysi onnettomuuspaikan läheisestä metsästä vihkisormuksen.

Hän yritti jäljittää sen omistajaa, kunnes viimein tärppäsi ja hän sai käsiinsä Joyce Whartonin yhteystiedot. Buchana löysi Wharltonin poikansa avulla Ancestry.com-nimiseltä sukujuuria tutkivalta sivustolta. Wharton ei meinannut uskoa kuulemaansa, kun hän sai puhelun Buchanalta viikko sitten.

– Tämä palauttaa uskoni ihmisiin. Vielä on olemassa hyviä ja kilttejä ihmisiä, vaikka maailmassa tapahtuu niin paljon pahaa, Wharton kommentoi ABC 6 -kanavalle.

Joyce Wharton pitää tapahtunutta Joulun ihmeenä. Nyt hän on saanut muiston omasta äidistään ja hän on kertonut ajattelevansa äitiään aina, kun katsoo sormusta.