Naapurit kuin painajaisista – tekstiviestit kiteyttävät olennaisen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lähimpien naapureiden kanssa on syytä tulla toimeen, sillä hyvät naapurisuhteet vaikuttavat omaan viihtymiseen ja hyvinvointiin. Usein naapurukset tulevat keskenään toimeen, mutta sitten on myös paljon tapauksia, joissa välit naapureihin ovat riitaisat ja tulehtuneet.

Huonot naapurisuhteet aiheuttavat usein asukkaille turhaa stressiä ja päänvaivaa. Usein konfliktit johtuvat siitä, että naapurit eivät noudata yhteisiä pelisääntöjä tai yleisiä käytöstapoja. Sosiaalisessa mediassa onkin alettu jakaa naapureiden välisiä viestikeskusteluja, joista käy ilmi kuinka karmeita naapureita joillain ihmisparoilla on.

Humoristisesta Instagram-sivusta Neighbors from Hell on tullut erittäin suosittu. Kuvia lisäilevät ihmiset ovat saaneet lohtua sivuilta, sillä kuvien määrä osoittaa, että he eivät ole yksin kyseissä tilanteessa, vaan huonoista naapureista kärsivät monet muutkin.

"Boys will be boys." #neighborsfromhell

A photo posted by Neighbors From Hell (@neighborsfromhell) on

Wow. #neighborsfromhell

A photo posted by Neighbors From Hell (@neighborsfromhell) on

Sure, we all love The Walking Dead, but this takes a lot of nerve. #neighborsfromhell #walkingdead

A photo posted by Neighbors From Hell (@neighborsfromhell) on

"The Case of the Runaway Clothes" #neighborsfromhell #evenyourclotheshateyou

A photo posted by Neighbors From Hell (@neighborsfromhell) on