Nainen sai tietää raskaudestaan juuri ennen miehensä hautajaisia

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Kristy Krichner jakaa elämänsä yli 5.500 Youtube-fanin kanssa ConceiveABaby-nimisellä kanavallaan. Nainen on kokenut kovia, sillä hänen miehensä menehtyi taannoin auto-onnettomuudessa. Juuri ennen miehensä hautajaisia Kristy sai tietää olevansa viimein raskaana.

YouTube
YouTube

Australiasta kotoisin oleva pariskunta, Kristy ja Royce Kirchner, olivat yrittäneet kalliiden hedelmöityshoitojen avulla saada Kristya raskaaksi. Yllättäen 8. lokakuuta Royce joutui pahaan auto-onnettomuuteen, jonka seurauksena hän menehtyi. Kristy huomasi juuri ennen miehensä hautajaisia olevansa raskaana.

Krichnerit olivat yrittäneet saada lasta jo yli seitsemän vuotta ja käyttivät siihen tuona aikana kaikki säästönsä. Kristy oli irtisanoutunut päivätöistään, koska halusi keskittää kaiken energiansa raskaaksi tulemiseen.

He jopa lakkauttivat Roycen henkivakuutuksen vain viikkoja ennen onnettomuutta. Nyt, kun Kristy on raskaana ja rahaton, hän on alkanut kerätä Roycen muistolle GoFundMe-joukkorahoituksen avulla rahaa. Daily Mail kertoo, että Kristy on ilmoittanut käyttävänsä kaiken saamansa avustuksen asuntolainojen maksuun ja bensaan.