Poliisien Frozen-versio rikoksia vastaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko huumorintajuisia poliiseja on päättänyt tehdä ajan hermoilla olevan valistusvideon, jolla he pyrkivät vetoamaan ihmisiin. West Yorkshiressä työskentelevät lainsuojelijat ovat tehneet oman versionsa suositusta Frozen-hitistä ja muuttaneet sanoituksia vastaamaan heidän sanomaansa.

Hauskalla videolla poliisit laulavat siitä, kuinka he partioivat kaduilla ja auttavat ihmisiä eri tilanteissa. Poliisit painottavat, että on tärkeää toimia oikein ja heitä voi lähestyä aina, kun jokin askarruttaa. Heidän tehtävänsä on pitää kadut turvallisina kaikille.

Videon tekoon on osallistunut suuri joukko viranomaisia. Poliisit ovat löytäneet huvittavan tavan saada kansalaisten huomion ja tiedottaa vakavistakin asioista positiivisella sävyllä. Hauska video saa hyvälle mielelle ja sen toteutus on ollut nappisuoritus. Ei olisi pahitteeksi, jos joskus Suomessakin nostettaisiin tunnelmaa vastaavanlaisilla videoilla.