50 Cent sivalsi P. Diddya – räppärit kilpailevat vodkalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri 50 Cent on päättänyt sijoittaa alkoholibisnekseen ostamalla osuuden Effen Vodka -yhtiöstä. Mies ei suinkaan ole ensimmäinen räppäri, joka omistaa osuuksia alkoholiyhtiöstä, sillä myös räppärit Jay Z ja P. Diddy ovat bisneksessä mukana omilla tuotteillaan.

50centpdiddy28122014

50 Cent on nyt päättänyt hyödyntää kilpailijaansa P. Diddyä mainostaessaan omaa Effen-vodkaansa, sillä mies on lisännyt Facebookiinsa ja Instagramiinsa kuvan Diddystä, jossa vihjaillaan miehen nauttineen Effeniä.

Räppäri P. Diddy on Ciroc Vodkan keulahahmo, ja hän on mainostanut merkkiä aina tilaisuuden tullen. Vaikka 50 Centin lisäämä kuva oli tarkoitus olla vitsi, monet ovat pahoittaneet siitä mielensä. Kuvassa Diddy tanssii ja juhlii muodokkaan naisen kanssa tanssilattialla ja monet ovat pitäneet sitä loukkaavana, että 50 Cent vihjailee tilanteen olevan seurasta siitä, että Diddy on juonut hänen vodkaansa. Kuvat poistettiin myöhemmin miehen sivuilta.

New @ciroc Ad !!!! #BlueDot #StepIntoTheCircle

A photo posted by Sean Diddy Combs (@iamdiddy) on